Bila Scan baby

Hai. Saya nak tanya before this saya pernah scan masa 7w and dah nampak janin and heartbeat. Sekarang saya dah 11w. Saya perlu pergi scan lagi ke atau tak perlu dah? Sebab tarikh buka buku pink saya next week.

3 Balas

saya pergi scan usia baby 6w6d, skrg baby 11w1d sy g scan juga..nak tengok heartbeat dia je.. lepas tu dh lega . tunggu scan kk je lepas ni.. hehehe.. tp nnti buka buku pink..ada scan juga dengan doc kk..

4mo ago

Saya kk bagi tarikh 4/1 untuk buka buku. ngam 12w.

Tak perlu. Nanti masa buka buku pink akan ada dating scan.

xperlu. klu buka buku pink kk nanti ada scan juga