Bantu Saya..

Hai Saya Nak tanya.. Ank Saya skrg nak masuk 8bulan..saya dah bagi mkn bubur.. Dn dia minum susu formula kadang dia buang air Besar 4 hari mcm tu Baru dia buang air Besar.. Tpi smlm dia mmbuang najis dia hijau(keras sikit, kuning campur warna coklat.. Xpasti tu darah atu x.. Ni cair.. Apa masalh ank Saya ya?

Bantu Saya..
2 Balas

Tak pasti sis, nampak pon pelik.. kalau ragu sila refer dengan klinik sebab diorang lagi tahu

Better refer doktor,