jaudince / baby kuning

Hai saya nak share. kalau baby korg kuning just mandikan air paip biasa and bilas air badak je. tak perlu bagi anggur la apa la ya. Alhamdulillah dekat baby saya menjadi mandikan dengan air paip biasa jangan mandi air suam

1 Balas

YA. Apa apa makanan minuman, secalit, setitik ke apa ke kepada baby especially newborn untuk hilangkan jaundice, takboleh ya. Kalau ada yang masih buat, hmm taktahu la apa yang difikirkannya.

7mo ago

ye betul tu pun saya buat jugak, saya minum susu kambing and bg baby susu tetek. then saya mandikan air paip biasa bukan air suam, lepastu saya bilas air badak, and susu fm saya pakai frisolac lepastu campur bf jugak alhamdulillah makin turun.