Ingin Tahu

Hai. A) Saya nak masuk 35 minggu. Saya nak tanya, benarkah kalau kita kerap buang air besar / cirit sampai selalu tercicir. Adakah tanda nak bersalin? Dan betul ke nanti susah nak teran waktu bersalin ? B) Maaf ya, di sini,saya ada sertakan gambar yang tidak begitu menyenangkan sebab baru terjadi . Tekstur seperti melekit. Ini apa ya ?

Ingin Tahu
1 Balas

A) Tidak untuk kedua-dua soalan. B) Macam bloodshow. Perlu ke PAC untuk pemeriksaan lanjut.