Berat badan

Hai saya mgndung 12week..nak tanya kalau berat badan turun 3kg … x apa2 ke?

4 Balas

Makan ubat tu dgan air oren sunquick sis ,mmang menjadi sngt saya buat mcm tu je selalu ,lebih baik ambik time malam nak tidur,lepas telan terus tidur ..sbb ubat tu mengantuk bagi saya plus pening sikit .

xpe early pregnancy mmg biasenya cmtu dear, sis pn maintain je bert cmtu je x naik2... nnty baby da besr sikit slere mummy akn brtmbh... bert pn akn naik nnty...

takpe kot 😅 saya pun turun 5kg skrg dh 14 weeks dan still tak naik2 dia dok takat tu je

8mo ago

haritu pun sy teruk. warded 5 hari. setiap hari 6 beg air. bila keluar hospital jadi lemah. tak larat bangun dari katil. keluar rumah pun tak. betul2 stress. memikirkan nk kerja Ya Allah.

tak apa. nanti akn naik semula