emosi tidak stabil

hai , saya husband kepada wife saya yg hamil , nak bagitahu kepada husband2 yang mithali di luar sana , harap banyak bersabar ketika isteri sedang hamil , perubahan emosi agak ketara ketika hamil , mungkin isteri akan jadi malas , cepat melenting , mudah sedih , tapi jangan risau , jangan ambil hati dan yang penting jangan tidak peduli kan isteri , ingatlah , isteri yang hamil memerlukan sokongan dan perhatian dari seorang suami , masa inilah kita kena berkorban untuk isteri , mungkin sebelum ni kita tak pernah buat kerja rumah , atau pon malas la senang citer , masa ni kita kena tunjuk kat isteri , bertolak ansur , biar dia relaks sikit , bagi dia happy , ucapkan kata cinta setiap hari bagi sokongan , anak itu anak kita , isteri pon kita yang pilih , jadilah lelaki mithali ye , banyakkan bersabar , #saya sayang bini saya

2 Balas

Semoga semua yg ditulis tu istiqomah la ye. Bukan time isteri pregnant je. Semoga jadi suami mithali yg istiqomah 🙂

Tahniah encik suami. Semoga sentiasa jaga isteri dengan baik sampai bila2 😊

4y ago

😁😁