Bayi kecil dari usia kandungan

hai, saya hamil dalam 24 minggu, tapi bila saya buat scan, anak dalam kandungan saya kecil , baru usia 20 minggu, sedangkan saya dah hamil 24 minggu, sangat merisaukan bg sy, sy kena repeat scan lagi dalam 2 minggu akan dtg utk tengok perkembangan bayi saya. Ada tak momy kat sini pernah alami masalah seperti saya, boleh tak suggest supplement or susu apa yang sesuai untuk sy amalkan, nk bg baby besar dan bg sama dengan usia kehamilan. #pleasehelp #ingintahu #firstbaby #bantusharing #1stimemom

Bayi kecil dari usia kandungan
3 Balas

sy minum ssu anmun..chesse..daging..susu hl or full cream

2y ago

ouh yeka..nnti sy cuba, macam daging tu, lama dah sy x makan, sejak² alah masa awai² mengandung hari tu..okey xpa .nnti sy cuba try mkn daging..tq puan, tq sgt² bg tip.. insyaAllah sy akan cuba mana yg blh ..☺️😍

bole minum susu..cheese segala tenusu la

2y ago

okey..sy akan cuba..tq puan atas share..harap² baby membesar la sikit sblm tarikh 30hb nie..30hb nie nk kena refer pakar lg..klau baby x besar ngn x okey kena admit ward. 😞

Makan roti dengan susu

2y ago

terima kasih, susu mmg sy duk minum la...tp xpa, nnti sy try mkn ngn roti pulak ..☺️ tq puan