Darah spotting atau bleeding?

Hai saya hamil 9 minggu dan ini kandungan pertama..normal ke ada pendarahan keluar ketika usia kandungan 9 minggu ..tapi pendarahan tidak banyak dan berwarna merah coklat .#ingintahu #firstbaby

2 Balas

Saya masuk 10 minggu..dlm buku pink saya..nurse tulis kalu ada pendarahan terus ke hospital..hati2 sis..badan letih tu

3y ago

alhamdulillah semalam dah jumpa dktor. kebtulan demam panas jugak . dktor kata rahim ok . cuma kalau masih banyak darah kna pi lagi 😊

Tak kisah la spotting atau bleeding. Dua dua pun tak normal waktu mengandung. Jumpa doktor ya.