Cucuk depo perancang

Hai saya emergency czer and anak first .. pegi kk nurse tanya pasal perancang and saya jawab nak rancang sendiri dorang tak bagi and paksa saya suruh ambil jugak waktu tu saya baru 40hari dalam pantang 🥺 .. ada tak yang sama macam saya? Btw anak first pun saya merancang … memang kk wajib ke ambik ? Saya nak rancang sendiri 😭 #bantujawab #Sharing_dong_Bund #ingintahu #bantusharing

5 Balas

tegas sis ckp nk rancang sdri tak nak cucuk² ni.. tubuh kita hak kita

2mo ago

Tulaa next cucuk tknk dah 😭