Asid folic

Hai .saya dh mengandung 18 minggu and mengandung anak ke 2.di awal kehamilan je saya dpt makan asid folic.masok minggu ke 8 saya dh mula alahan teruk sampai kena tahan dekat hospital and hilang 13 kg dr berat badan asal.sampai sekarang saya mmg tak dpt makan apa2 suplimen.ada tak yang ada pengalaman mcm saya.dah berapa kali tukar folic asid.and mmg saya dh paksa makan sampai muntah kat tmpt tidor.bila cerita dkt org ,org bgtau kita mengada2 and lemah.sedih tau. 😥😥

2 Balas

try mkn sebelum tdo sis.. time btl² nak tdo..

2y ago

yg ni sy try sis .tp dlm mngu ni alhamdulillah ada time keluar balik ada time x. .

Cuba tukar cara mkn & waktu mkn...