Supplement kehamilan

Hai, saya dah test 3x upt naik positif cmni tapi mostly suruh pergi scan 6 weeks ke atas. So saya agak confuse apa perlu buat. Kena makan vitamin apa? And beli kat mana. Setakat ni saya cuma consume folic acid Hovid tu sahaja. Mohon pencerahan🥹#firstmom #ingintahu #pleasehelp

Supplement kehamilan
21 Balas

Tak salah scan klinik private utk confirm pregnancy so bila book tarikh buka buku nanti hanya bawa hasil scan 😊 dah cukup acid folic yg penting byk rest jgn byk fikir minum air ckup jaga makan jgn makan yg separuh masak or tak masak tau..apapun congratsss