Supplement kehamilan

Hai, saya dah test 3x upt naik positif cmni tapi mostly suruh pergi scan 6 weeks ke atas. So saya agak confuse apa perlu buat. Kena makan vitamin apa? And beli kat mana. Setakat ni saya cuma consume folic acid Hovid tu sahaja. Mohon pencerahan🥹#firstmom #ingintahu #pleasehelp

Supplement kehamilan
21 Balas

kalau saya haritu, dh cek br kali-kali results positive jugak, sy terus pergi scan. nak buat confirmation pregnancy. time tu Dr kira dh 4 weeks. dh nampak kantung rahim dan bulatan kecil dlm kantung tu. dua hari lepas tu terus buat buku pink. masa buka buku pink tu, nurse ada bagi vitamin C ni.