Supplement kehamilan

Hai, saya dah test 3x upt naik positif cmni tapi mostly suruh pergi scan 6 weeks ke atas. So saya agak confuse apa perlu buat. Kena makan vitamin apa? And beli kat mana. Setakat ni saya cuma consume folic acid Hovid tu sahaja. Mohon pencerahan🥹#firstmom #ingintahu #pleasehelp

Supplement kehamilan
21 Balas

Scan seeloknya buat antara 8-12w.. sbb kalau buka buku pink di kk. RME pertama pun doc akan start scan antara 8-12w.. folic acid kena consume sampai 12w ya.. tu sahaja dh mencukupi. Yang lain just jaga diri. pemakanan, kesihatan dan keselamatn diri