Supplement kehamilan

Hai, saya dah test 3x upt naik positif cmni tapi mostly suruh pergi scan 6 weeks ke atas. So saya agak confuse apa perlu buat. Kena makan vitamin apa? And beli kat mana. Setakat ni saya cuma consume folic acid Hovid tu sahaja. Mohon pencerahan🥹#firstmom #ingintahu #pleasehelp

Supplement kehamilan
21 Balas

ble consume new obimin sis...sya mkn new obimin ja dri awl pregnancy smpaila skrg 33weeks....alhamdulillah baby mbsar ikt dn smua result checkup pn ok....dn jgn lpa mnum susu....

1y ago

sis mkn folid acid kha lagi .atau cuma obimin saja