st ives apricot scrub for pregnant

Hai. Saya dah pregnant 35 weeks +++ Bolehkah saya pakai st ives apricot scrub??? Sebab muka saya agak kusam ye lately ni & rasa nak sental je guna produk. Ada cadangan??

4 Balas

Sy pakai cleanser brand simple dan scrub cleanser brand simple jugak. Masa nak cuci muka campurkan 2 tu.. sbb kalau pakai cleanser sahaja tanpa scrub sy rasa tak bersih. So far brand simple ok tak keringkan kulit so tak kusam

Dulu pernah timbul isu st ives tu tak berapa direkemen sbb bahan dia kasar boleh rosakkn kulit. Sy pun dh berhenti pakai. Cari yg jenis micro exfoliate je sis cth cm simple klu tak silap.

St ives kasar sgt boleh buat lapisan kulit muka luka. Sis cari scrub yg micro exfoliating.

st ives tu lagi rough. cari la yg mild, macam simple ke.