Darah nifas

Saya hari ni dah 35hari berpantang, semasa awal melahirkan darah nifas keluar lancar, lepastu dalam 20hari berpantang darah nifas still keluar mcam setitik dua je, saya teruskan juga pakai pad, dan sekarang 35hari berpantang darah nifas keluar banyak sedikit dah diikuti dengan ketulan darah, normal ke tak ye?#bantusharing #ingintahu #pleasehelp #seriusnanya

2 Balas

Normal je mommy. Saya mcm tu jugak. Nanti dah dkt 2 40 darah nifas tu akan kuning balik pastu keluar putih pulak means dah nak habis dah

5mo ago

normal ke klau hari ke 24 pantang darah nifas warna kuning

Sy pun samaa.