Tukar hospital bersalin

Hai saya dah 37 week ..masalah saya sekarang suami mahu saya tukar hosp tempat saya bersalin dari HSA kepada HSI boleh ke kalau saya mintak tukar hospital buat masa sekarang yang tinggal nk tunggu due brape hari je ..stress saya

1 Balas

Sbnrnya misi dkt hsptl akn tgk alamat tmpt tinggal kita. Klu area x masuk, dia xbg. Melainkan ada sebab yg kukuh & perlu inform kk tmpt checkup sblm dtg ke hsptl berkenaan.