Due date mommy semua bila?

Hai. Saya dah 14w++ . Due date saya 1/1/25. Edd mommy semua bila? Ada sama x. Rasa xsabar tapi dalam masa yang sama rasa tkt nk beranak ingat kenangan lepas pasal nurse. Hummmm

1 Balas

hai mommy.. samaaa due date kitaaa..1.1.25.. tp sy kndungan ygke 4. mgkin bersalin ujung thun 2024😂 .. sabar ya puan.. kenangan waktu bersalin mcm2 ujian yg akan kte lalui kn.. ada masa diuji dgn misi tkde mood . ada masa dapat misi yg garang . kli ni sy doakan puan jumpe misi dan doktr2 yg baik.. inshallah.. byk2 berdoa smoga allah permudahkan urusan kte puan..🩷💕 sy pun bersalin kt hspital kerajaan juga.. 🥹 doakan sy juga ya puan

3mo ago

inshaallah. semoga kita jumpa yg baik2 shj. tahan sakit ok lg cuma tahan sakit hati tu xmampu. Sy kndungan yg ke2. ada Dua due date. satu 1/1/25 satu lg 28/12