Due date December

Sape kt sini due date december..? Sy edd 25/12..🥰 Dah start nampak baby bump ke?? Sy bila baring rasa perut ni seketoi.. tp bila berdiri and duduk tak nampak mcm pregnant pun.😂 Sbb badan jenis berisi.. #firstpregnancy

24 Balas

hai mommies semua..geng bulan 12..saya pon bulan 12..due 31/12 🙈betul2 hujung tahun..hahahaha perut dah nampak dah sikit..pregnant utk kedua kali ni..alhamdulillah alahan kurang berbnding yg first😄 semoga urusan kite dipermudahkan..dan selamat utk ibu n baby yee...😉😍

2y ago

Samer la kita 31/12 jgk

sy pun december sis , edd 19/12 , tp sy harap baby keluar 23/12 lah sbb nak sama birthday dgn bapaknye 😆. sy pun jenis berisi perut mmg boncit sblm pregnant , skg pun tk thu la dh ada baby bump ke buncit , cuma time baring kalau tekan2 bwh perut mmg rse keras

2y ago

sy due date 23/12. tpi hrp2 bby kluar 20/12. sama birthday dgn bapaknya. hahaa.

saya pon bulan 12 juga due date.. tapi sekarang tengah batuk2 😔😔 , penat batuk2.. risau yg dalam nie.. g klinik dah, buat minumam yg semula jadi pon dah.. masih x kurang.. siapa ada tips share sini ya, mohon sangat.. Thank You.

2y ago

ouhh campur garam ya.. ok2 baik.. terima kasih.

Hai momy , saya edd 22/12 . . Kalau badan berisi mmg lambat nampak . . Sama la macam saya. Kalau baring dah boleh rasa keras seketui betul2 sampai pusat. Bila bangun ke duduk tak nampak lagi , nampak macam lemak saya je 🤣

Saya edd 26/12 hehehe. Perut belah bawah nampak macam bonjol ke depan dah sikit. Bila makan banyak nak dekat malam je perut rasa mcm tegang 🥰 semoga dipermudahkan sepanjang kehamilan kita semua❤️

eh kita sama lah due date 🥰 dah start dah tpi tak besar sngat tk thu lah bby bump ke lemak bump hahahaha... btul lah tu sya ni nmpak tak nmpak.je sis.. kita tnggu 5 bulan k.. hihi smga dpermudahkan

Kita punya due date sama. Perut saya dah tp confuse kadang2 sebab baby ke atau memang lemak banyak😂 sbb ada kawan due date sama juga tapi perut tak nampak langsung

Saya pun due December, perut saya dah mula nampak, bila makan banyak sikit rasa ketatt je perut 😂 bila baring nampak kembung kat bahagian rahim.

Sy due date 12/12..skrg dh mula sakit bhgian pingang n kdg2 pd bhgian bwah perut..ad tips nk legakn sakit bhgian pingang ni..kdg2 baring pn sakit

sya pun due bln december ,due date sya 12/12..bby bump dah nampk dah campur lg lemak" ibu.🤭 ehehh moga kita diprmudahkan urusan yg ibu" nnti