Berkongsi kegembiraan

Hai, saya cuma nak kongsi cerita. Alhamdulillah saya sudah hamil 4 bulan anak pertama. Saya anak bongsu dlm keluarga. Mungkin sebab mak saya pon dah banyak cucu, tapi saya rasa seperti mak tidak se-excited macam waktu kakak2 saya mengandung. mungkin masih diawal kehamilan, tapi to be honest sedikit kecewa dengan reaction family saya. Alhamdulillah family mertua okay shj, tu je nak kongsi, harap mommies boleh share good advice and nice words thank you #firstbaby

6 Balas

Saya pula terbalik.. kat family saya anak sulung so mak pak excited smpai dah readykan bilik untuk saya balik pantang nnt sbab cucu first kan. Suami pula anak bongsu dah ramai sngat anak buah dah smua besar2 dah anak buah. So in law mcm takde excited sngat tp tetap care juga la.. mcm tanya dah brpa bulan, masi ade alahan ke ..