20 minggu 1 hari

Hai, saya berbadan chubby..tp perut langsung xmembesar..sama saja dari trimester 1 hingga sekarang..kdg2 rasa mcm xpregnant..ada yg sama ke..boleh share pengalaman x #firstmom

7 Balas

Hihi takpe perut besar ke kecik asalkan baby sihat dalam perut tu. Sy masa 21w siap bersanding bawak perut still orang cakap tak nampak mana perut. Tapi alhamdulillah sekarang dah almost 34w memang perut membesar dgn jayanya (still org ckp perut kecik 😂). Semoga dipermudahkan urusan kita semua mengharungi journey pregnancy ni🙂

biasalah tu bagi orang yang badan berisi macam kita ni .. saya anak pertama ada rasa perbezaan perut membesar bila kandungan masuk 4bulan keatas itu pun banyak orang cakap macam dah sarat 😅 .. untuk pregnant kali-2 ni lain lahh perut nampak sama macam tak pregnant tapi ok je lah janji baby kita sihat dalam perut ☺️

Lain org lain journey sis , don’t compare yourself . Just make sure awak & baby sihat then well done . Selagi doktor kata both of you okay , bahagia la sis . Nanti 6 months above InsyaaAllah nampak baby bump yg sis inginkan . Take care of yourself & baby .

sye dekat 8bulan bru nmpak perut mcm org pregnant . kdang tngok org syok nye perut besar . tpi bila perut dh besar penat pulak 🤣bnyak perkara terbatas haha

tu semua tak penting sis yang penting baby dlm perut sehat kalau doktor ckp semua normal ok jak saya pun perut jenis kecil jak

asal baby sihat sudah kak. perut besar kecik takpe. yg penting baby. bukan perut besar atau kecik 😬😬✌️✌️

nanti masuk 5 bulan setengah baru nampak