Sakit Perut/Cramp di Bahagian Kiri Perut Secara Tiba-Tiba Sampai Menjerit Sebab Sakit Sangat

Hai! Saya baru pertama kali mengandung dan tiada pengalaman jika sakit saya ni normal atau pelik. Usia kandungan saya 17minggu 5hari. Saya dalam posisi bersandar di kepala katil dalam keadaan duduk dan cuba pusing ke kiri dengan pergerakan laju. Tiba-tiba perut saya sakit sangat di bahagian kiri seperti ada benda jatuh. Kesakitan tu sampaikan saya terjerit2 kuat sakit sebab tak mampu bertahan. Sakit tu berterusan selama 10-15minit. Adakah ini sebenarnya perkara biasa atau kesan dari pergerakan saya yang terlalu cepat? Mohon bantu untuk hilangkan kerisauan ni.

2 Balas

rjuk doc sis

3y ago

😊😊