31 weeks

Hai.. saya baru masuk 31 weeks. 2 3 hari lepas scan, doc ckp kepala baby mcm besar . Pastu dia bagi referral letter utk jumpa pakar. Due date pun mcm 2 minggu awal doc ckp. Ada sapa2 yg pernah alami mcm ni. Risau saya nak jumpa pakar. #1stpregnancy #mohonpencerahan

2 Balas

saya pon 21 week tapi dokter scan 25 week.. pastu dokter awalkan due sebulan.. takkan saya mengandung 8 bulan je huhuhu saya confiuss sis

Its ok sis. Nnt dr pakar akan scan balik n bgtau apa plan dr utk baby. Sy doakn moga segalanya dipermudahkn nnt

5y ago

Thank you mommy