Pendarahan semasa awal kehamilan

Hai, saya baru 5minggu.... dan berlaku pendarah yg sedikit... adakah normal? ada disebabkan melakukan hubungan bersama suami ... Minggu ke berapa selamat utk melakukan hubungan bersama suami? #1stbaby

2 Balas

Pegi jumpa DR awak nnti dia terangkan... Pendarahan masa mengandung xnormal plus sy pon kena mcm awk terus ke klinik DR bg ubat kuat rahim

Kalau darah keluar tak banyak tu spotting. Kalau sis takde risiko keguguran boleh nak bersama suami cuma jangan terlalu ganas.