Tanyapendapat

Hai. saya 4bulan dah kahwin..lepas kahwin,Period terus x datang 3 bulan..cek upt -ve,scan doc pun ckp x preggy.doc ckp juga xda apa masalah.Lepas tu,saya makan folic asid..lepas seminggu terus period. Nak tanya yg ada pengalaman mcm saya,bila waktu yang sesuai untuk bersama bg yang merancang nak ada baby awal😇#ingintahu

2 Balas

Waktu sesuai utk bersama is time2 subuh. Pastikan puan tgh subur. Beli ovulation test kit. Tp klu puan boleh tahu dgn discharge(lendir putih jernih) puan sndiri boleh juga. Proven and tested.

3y ago

Terima kasih sis🙂

Kalau tak ada OPK tunggu egg white keluar lepas habis period. Hari egg white keluar mesti bersama suami. Itu adalah hari subur sis.

3y ago

Terima kasih atas info..Semoga dpermudahkan🙏