PERUT KECIK

hai salam smua nya, pergi klinik utk bercheck up bby dlm perut. Then tertiba ada sorg perempuan tegur perut saya , dia pun sama pregnant juga .. dia cakap cmni "berapa bulan dh " ..then me ckp "8bulan" .. suddenly diaa terus cakap tanpa fikir perasaan saya , dia ckp mcm ni "bnyk kecik u punya perut , mesti u punya bby KURUS DLM TU"... Then me rasa nak naik angin ada juga .. sbb hina bby sya yg belum keluar dari perut 😔 haritu ada scan doktor ckap berat bby dlm perut "2.98kg" .. so normal la kn perut kecik sbb bby first then yg Penting bby siht dlm perut 🙄#firstbaby #jangandibully 37week1day

2 Balas

mlut owg cm2 la sis..x pe sis..yg pentg ank sis sht dlm prut..sis pkr pstf ye

abaikan je sis 😄