Baby 26week kurang gerak

Hai salam, nak tanya sebelum ni baby saya aktif je tapi saya perasan semalam dia gerak sikit2 je kurang aktif. Saya risau perlu ke saya ke klinik check ? Atau memang normal macam tu sebab kecik lagi 😔

2 Balas

sy 26weeks jugk and baby kurg aktif trus bgthu nurse yg jaga and dia suh p pac trus.. so kenala tido kt ward smlman

11mo ago

Yeke. Tapi esoknya dia dah aktif dah alhamdulilah

Ramainya kata normal 28week cuma boleh rasa 10kali . kalau ibu risau , boleh pergi jumpa swasta utk checkup baby .

11mo ago

Okeyy baik ☺️