Kurang gerak

Memang kurang gerak ke baby 28 minggu. Sebelum ni aktif je rasa. Skrg siang tuh mcm susah gerak pun rasa sikit2 je. Bila malam pulak aktif menendang sana sini. #firstmom

2 Balas

sy 28 weeks smpaila 29 weeks xkira masa aktif. lagi2 kalau tgh makan bnde manis minum ais. makan aiskrim. kalau kurg gerak pun kejap je lps makan. siang mgkin dy tido kot. malqmla bru aktif semacam dy gerak.

baby akan lebih aktif time waktu kita rehat dalam jam 9 malam ke atas