Sesi Tanya Pakar Bersama Dr Nirmala Ponnuthurai, Pakar Dermatologi Pediatrik

Hai pengguna yang dikasihi! Hari ini, anda berpeluang untuk bertanyakan apa-apa soalan mengenai penyakit kulit atau EKZEMA yang sering dialami oleh bayi. Dr Nirmala Ponnuthurai merupakan Pakar Dermatologi Pediatrik dalam bahagian masalah kulit yang akan aktif berinteraksi dengan anda di aplikasi. Tujukan soalan anda kepada Ahli Pakar kami di ruangan komen di bawah. Pakar kami akan menjawab semua soalan anda pada hari Khamis, 18 Jun 2020 pada pukul 11 pagi. Pastikan soalan hanya berkaitan dengan masalah kulit atau EKZEMA sahaja. Soalan yang tidak berkenaan akan dibuang dan pertanyaan selepas waktu yang ditetapkan berkemungkinan besar tidak akan dijawab.

Sesi Tanya Pakar Bersama Dr Nirmala Ponnuthurai, Pakar Dermatologi Pediatrik
54 Balas

hai dr. Anak sy berumur 6 bulan & mempunyai ruam bintik2 di pipi, leher & badan.adakah ruam tersebut eczema @ ruam biasa?

Hai doc, eczema nir boleh turun temurun ke? Antre sye dan suami, suami ade eczema...so probably anak akan ade eczema ke

Hai dokter ? Saya rasa gatal gatal satu badan yang teruk sehingga sekarang (18minggu6hari) adakah itu perkara biasa ?

Hi Dr.. I'm 8 weeks pregnant...is that normal if I have stomach cramps like period vry often..I'm so worry..

Apa pemakanan boleh membuatkan baby ekzema masa lahir nanti ? Macam mana nak hindarkan

Hi Doctor, I'm pregnant 3 trimester it's that okay if I and my husband have sex?

Hai Doktor. Selamat Sejahtera Cream apa yang sesuai untuk baby yang baru lahir

Hai doc. Saya nak tanya tiada hal ke keputihan keluar waktu mengandung

4y ago

Kalau berbau dan gatal apa saya nak buat dctr

Macm mna nk bgi bby yg ada alahan (ezcema) mkn apa yg patut kita elakkn

Hai doktor. Adakah bintik merah sbb eczema hny ada dimuka bayi saja?

4y ago

Ok..terima kasih doktor 😊