Baby selsema dan berkahak

Hai para ibu, nak tanya la, baby umur 11m lebih. Dah nk dkt 3 mnggu dia berhingus dan berkahak. Ada cara tak nak stopkn? Dh pergi neb dan sedut hingus. Bkn lg kurang. Malah lg teruk smpai berkahak. Sebelum neb hidung dia setakat hingus keluar kalau bersin #bantujawab #firstmom

14 Balas

Sis .. beli ubat cair kahak dkt farmasi, anak sy pun selesema batuk berkahak, kesian tgk, lps bg ubat tu alhamdulillah 3-4 hari kahak beransur hilang,

1mo ago

baby bawah 2 th boleh mkn ubat?