Penat Letih

Hai.. Normal ke kalau baru 4-5 weeks rasa penat dan asyik nak terbaring sahaja.. Bangun duduk 5 minit dh rasa lenguh2 badan.. Bangun untuk makan je.. Normal ke? Macam X OK plak rasa asyik baring je.. tapi penat sungguh rasa.. Kadang kesian kat suami, dia la masak, dia la buat semua.. Dia niaga lagi.. Huhuhu... Tapi kita rasa x berdaya.. Selalu kita yg dok masak semua...#firstbaby #bantusharing #1stimemom

15 Balas

normal sis..nanti kalau da masuk 2nd trimester ok sikit..sy sblum ni pon macam sis jugak..tido je manjang sebab badan memang rase xlarat.nasib suami mmahami😅