Bayi berak 4 kali. Warna hijau

Hai . Normal ke bayi 3 bln lebih berak 4 kali sehari. Tahi warna hijau. Bf + fm. Slalu berak sekali sehari je. Maaf kalau bg gambar ni. Hijau kekuningan mcm ni. #pleasehelp #firstbaby #firstmom

Bayi berak 4 kali. Warna hijau
5 Balas

If tengok bontot dia melecet tak? And baby meragam ke? Boleh letak krim dkt punggung untuk elakkkan melecet sbb bayi kerap berak. If nampak bayi mcm tak selesa meragam mungkin bayi sakit perut. Boleh sapu minyak & buat urutan iloveyou. If bayi terlampau kerap berak, tak salah jadi ibu yang paranoid & bawa ke klinik untuk kebaikan anak.

2y ago

thanks bagi pendapat sis. setakat ni bontot dia tak melecet. stp hari selepas mandi sapu minyak dan urut. baru semalam dia berak byk dan warna hijau , sbb tu risau sgt. sblm ni skli shari je berak. hari ni blom berak lagi. thanks ya sis.

boleh nsfw dulu pic ni. kesian kt org lain tgh2 makan dok scroll kang termuntah

2y ago

sis, mksd dia, sblm u post, u boleh tick utk blurkan pic tu.

awak boleh cuba refer baby poop chart ni.

tgk mcm cirit.

tolong nsfw