Susu soya

Hai nk tnya, Betul ke mnum air soya yg home soy ni boleh menyebabkn kita gugur? Sbb sy xbole mnum susu. Tu yg mnum air soya

10 Balas

X de masalah pun..klau takut minum sikit dulu..agak2 ok baru minum lg Hai moms..nnti free2 jom join gp khas utk anak speech delay dekat ws...gp ni khas utk kite berkongsi cara utk mengatasi anak yg ada masalah speech delay dan berkongsi pengalaman ibu2 yg ada anak speech delay https://chat.whatsapp.com/LvzFKAQKWZ4BMNe9Y1XUEU

Soya oky je sis cuma klu terlebih byk mnum nt kulit ank cpt sensitif bila dia kua nanti..mnum berpada2 oky je😉 jgn amalkan jd rutin harian

sy dr start peknen smpai bb nk lahir mnum mcm2 jns soya.. alhamdulillah xde ape2 pn.. xtaulh org lain camne

dlm buku pink sya dri awal hngga 3rd tri ni nurse tulis jgn minum soya...wlpn sya x alah soya/susu

minum air soya bean tade mslh puan sbb ada byk vitamin dlm tu

hai nak tanya bole ke monum susu soya

tak betul

rasanya x kot

Takdela