Ss

hai nk tnya...ada effect pape x kalau kita mnm air sejuk setiap hari?bukan sejuk letak ais batu tu..sejuk peti biasa je..tpi mnm setiap hari pg ptng mlm ..mmng air dlm peti ais shja boleh telan mnm..tpi cuma air msak je lah ..air manis xminum..air klau xsejuk peti xlh nk mnm..muntah..

8 Balas

Air sejuk takpaa... Kalau boleh elakka air berais... Sebab kita tak tahu ais tu dorang buat dengan air bersih ka tak...