Zincofer 🤰

Hai, nk tnya siapa yg dh mkn zincofer ada tips tak bagi muntah. Saya bru dapat zincofer dan mkn waktu pagi (perut kosong) terus muntah.

10 Balas

tukar waktu mkn sis... sy pun sma bgun pgi trus mkn zincofer dgn sunquick pun muntah balik...so Sy ambil 2jam lepas breakfast... mlm in sama mmg xboleh nk gosok gg lps ambil sblum tdo tu mmg muntah 🤣so gsok gg awal lah dh lma skit Bru boleh mkn zincofer dgn sunquick jugak...kalau air ksong mmg muntah lagi