Kaedah perancang

Hai nk tnya, sape ade pengalaman pasang iucd? Kt kk boleh ke pasang bnda ni? Ade perkhidmatan ditawarkan? Berapa kos ya? Dan mcm mana cara nk pakai?? Kena operate dlu ke?? Sbb dia letak kt dlm rahim kan?? Takott 😭 tp terasa nk pilih perancang ni

1 Balas

Dalam banyak banyak soalan tu, sy boleh jawab 1 je 😅 Nak pasang iucd tk perlu operate. Doktor akan masukkan melalui vagina. Rasa tak selesa sikit la pasal doktor masukkan guna device and tinggalkan iucd tu dalam rahim. 😊 Mommies lain maybe boleh share pengalaman pasang iucd.