beranak dan berpantang di lain negeri

hai, nk tnya pendapat ibu2 yg berpengalaman,cntoh, sy skrg tinggal di selangor, terfikir nk beranak n berpantang di kelantan. ni first pregnancy so xde pengalaman lg, agak2 bila masa yg sesuai untk balik ke kg yer? masa minggu ke berapa? skrg bru msuk 17minggu, bila masa yg sesuai untk beli brg baby n start packing. kdg rasa mcm leceh, tp klau dduk sini xde spe nk jga dgn xde pengalaman lg,husb plk kerja.. so blh mntk pandangan n pndapat ibu2 kt sini x? #bantusharing #firstbaby

2 Balas

Balik seawal 2 minggu b4 due date kalu xde problem ape2 n musim covid nie plak mmg kne balik awal kalu x mmg kne pulau laa lagi2 kte dr zone merah..huhu siapkan brg baby seawal 7bulan keatas dah okeyy..ready 4 any conseQuences kan

better sis blk kampung sebulan sblom due.. seeloknye beli brg baby masa sis dh msuk trimester ketiga.. harap membantu.. 😃