Simptom hamilkah juga?

Hai nk tnya pd yg ada pglman,, kalo kepala pening, rasa kepala mcm berpusing wlpun msa tgh duduk, kepala berat, tanda2 hamilkah jga tu? Kemalu** rsa mcm nyeri tp sikit tanda hamilkah jga? Ikutkn apps period 6hri lg,, tp rsa sakit kepala da nk msk 2 mggu bturut,,

6 Balas

Xboleh nak ckp jgk tu..simptom pregnant ni berbeza stiap org..nak confirm kan check pregnancy test je sis..sy penah jgk hadap situasi mcmni, tp risau tlampau berharap..bt diri kecewa..so last check upt je..result dh cnfirm (;

Simptom macam2 boleh jd sis. Better buat upt or cek doktor. Stress fikir simptom2 tu xbagus jugak kalau betul pregnant

Belilah pregnancy test sis try check. Tak check tak tahu. Kalau negatif, rujuk doktor pulak takut sakit lain pulak.

klau nk pasti lagi chck upt..tp boleh tggu klau2 termss prd

Jumpa doktor or guna UTP ya... No ramalan....

test upt la sis. .