susu dada dan pam

Hai, nk tnya... Kalau bby kita mnum susu dada tp yg dah di pam.. Bengkak susu tu akn ada jugak atau xde ? Puting akn still kluar air susu x kalau pam ? Then, brapa lMA susu dada yg dh di pam boleh bertahan ?

1 Balas

Susu akn klr jgk wlupn baby x direct hisap dgn kita. N bengkak susu boleh jadi. Sy baru je kena. Smpi demam suhu cecah 39°c. Sbb dh terlewat pam. Klu susu byk better pam 2jam sekali. Ni yg doktor sarankn kt sy.