Pregnancy test

Hai nk tnya.. Ini positif ke negatif. Sy baru late 2hari.. #seriusnanya #pleasehelp

Pregnancy test
20 Balas

sy sminggu sbelum trikh period double line mcm ni, dpo11. ngam2 hri yg due period test dgn dip n tell trang bnderang dh, ats2 bdan, ad org hcg dia cpt mningkat ad org slow, hut based on pgalaman sy ini mmg +ve, nnti repeat dgn yg kt farmasi plak

positif. tp kena tunggu lagi 2 minggu untuk cek balik. haritu saya punya pun positif lepas 4 hari period delay. bila scan tak nampak lagi kantung. dah masuk 8 minggu baru ada. tahniah ya🥰

5mo ago

Terima kasih.. Mse ank first dulu time check trus double line.. Kali ni check line kedua tu lmbt timbul tu yg was2 tu

Sye alhamdulillah kandungan kedua , masa cek tu hari pun mcm tu jgak Line dia .. Sye tggu seminggu lebih mcm tu Sye buat test semula double Line terang dari yg first check.. tahniah sis

5mo ago

Terima kasih

insyaAllah positif sis. sy masa guna upt ni pun mmg keluar line samar² gitu tp buat confirmation pregnancy kat klinik alhamdulillah +ve

tahniah positif puan.. sy delay da 8 hari tp upt negatif . nk kena refer dr risau ada masalah lain..

5mo ago

awal lagi. boleh Check balik selepas 2 minggu 🥰

mcm positif , tp kena check lagi utk double comfirm , line tu akan lagi terang kalau smggu mcm tuu

Positive. Mcm saya pun memula naik double line slow mcm tu. Nnti repeat la lagi 2 mingu

klu line nye nmpk jelas walaupun x sme terg...kira positif da tu..

mcm sy period lewat 3 hari alhamdulillah skrng da masuk 15 week

5mo ago

Wah tahniahh

+ve da tu sis, wlupun samar still nmpk ada line