18w persediaan barangan baby

Hai nk tanya semua. Sy bru msuk 18w, agak2 dh boleh start beli brangan baby dh ke? Tkut ada yg kata awal lg plk 😁 Beli kli sikit xpe kn xmmpu sgt skli gus. #firstbaby #takadapengalaman

6 Balas

Boleh je. Saya 24w pun belum beli lg utk baby. Last week baru buat senarai beg hospital utk ibu dan anak. Hujung bln ni atau awal bln 2 , baru nak beli barang-barang. 🥰 InsyaAllah

Boleh je sis, saya pun beli awal. 2nd trimester dah start beli2. Ikut pocket kite je sis. Abaikan je kalau org ckp beli awal 😆

Boleh je. Sy pn beli barang baby sikit2.. Skg masuk 33 weeks pn masih beli barang bby lgi. Yela x mmpu nk bli skli semua 😂.

3y ago

Huhuuu.. tu lahh.. nk beli skli gus xmampu plk,mmg kna beli sikit2 ja laa dri awal. Takpe hjung bln ni lah nk start klau cm tu🤭

sama saya 18w. ingat hujung bulan depan baru nk start membeli😂😂😂

3y ago

boleh dh awak beli sikit2. nk beli sekaligus terus jenoh siap duit laa pulak🤣

boleh je

Boleh