Raya sana sini tak tahun ni?

Hai nk tanya preggy mummies semua..korang raya tahun ni join konvoi raya atau ikut family raya sana sini jumpa sedara mara ke? Saya takut sikit nk jumpa ramai orang sangat, kalau keluarga terdekat tu ok la, sbb takut tiba2 dapat covid pulak. Korang mcm mana?#ingintahu

1 Balas

Yg mana ada gejala dah pesan siap siap jgn sibuk nak dtg rumah. Yelah kita ni tgh pregnant jadi high risk. Walaupun dah complete booster tp kena la berjaga kan. Pergi konvoi beraya sana sini tu tak kot. Tapi family yg nak dtg rumah memang dialukan. Gitu. Haha

2y ago

Trima kasih sis atas sharing😊