Janin kecil

Hai nk tanya, kndungan sy 7w lpstu kantung nmpk heartbeat pon nmpk tapi Dr ckp janin tu kcik xmcm size 7w…Normal ke? Ada yg pernah alami mcm ni x ? Tapi Dr ckp jgn risau just bedrest n jga kndungan mcm biasa jgn byk fikir..nnti lgi 2w dtg tgk balik perkembgn baby

1 Balas

Normal sbb janin x ikut tarikh lmp tu je.. Persenyawaan tu lambat..

1y ago

Thanks sis… lega sikit dgr 😅 sy jdi risau bila Dr ckp janin tu kcik sgt xsesuai dgn week ..