Keputihan tiba2 keluar

Hai , nk tanya , klu kita banyak begerak tiba2 keluar keputihan , normal ke ataupun tak ? Saya baru 6week 4day

2 Balas

normal je kalau keputihan tu xde bau dan warna putih. tapi kalau keputihan tu berbau dan warna hijau atau coklat boleh ke klinik utk dptkan rawatan. byk kan minum air masak.

2y ago

ou , keputihan tak bebau , wana puteh susu , klu mcm tu lega skit ati sya , tq

Normal klau tk bertukar color,tkde bau dan tk gatal..kena kurg kn mnis2 dan byk minum air masak..

2y ago

tak bebau , warna puteh susu yg klua