MUAL DAN LOYA

Hai . Nk mintak tips mcm mana nk kurgkn rasa loya and mual . Kadang nk makan nasi pun rasa nk muntah balik 🥲🥲

2 Balas

Makan sikit2 tapi dgn kerap ☺️ elak mkn pedas. Mkn la makanan yg senang cerna seperti bubur, sup atau roti kosong.

1y ago

sama2 sis. Cuba makan sikit2 ya sis. sy pun kekadang loya je. tpi paksa diri makan sbb ingat baby 🥲

Mungkin boleh cuba minum susu ni https://my.theasianparent.com/susu-ibu-mengandung

1y ago

thank you . saya dah cuba susu anmum materna . pun rasa loya 🥲. belum cuba y lain lagi