kerap berak

hai ,nak tnye normal ke tak baby 8 bulan berak sehari 5 kali dah seminggu lebih mcm ni...active mcm biasa

2 Balas

anak sy pun mcmni..4 ke 5 kli cirit..warna hijau cair..dh sminggu lbih jgk..aktif mcm biasa jgk

berak cirit ke?

6mo ago

cirit tu. baby ada tukar susu ke? atau ada makanan yang baru intro tapi tak serasi dengan dia. cuba check balik apa yang dia makan. 💩 Sembelit 💩 STOP BRAT ⛔🚫❌ 🍌 Banana 🍚 Rice 🍎 Apple 🍞 Toast GIVE 4P ✅✔☑ 🍐 Papaya 🍑 Prune  🍐 Pear  🍑 Plum  💩Cirit-birit 💩 STOP 4P ⛔🚫❌ 🍐 Papaya  🍑 Prune 🍐 Pear  🍑 Plum  GIVE BRAT ✅✔☑ 🍌 Banana 🍚 Rice 🍎 Apple  🍞 Toast