27 minggu baby bergerak tak kira waktu

Hai nak tnye.. Normal ke baby bergerak x kira waktu..saya rasa dye setiap jam aktif.. Kalau mengiring kiri atau kanan lagi kuat rse dye bergerak.. #firstmom

6 Balas

Dia tendang tu sekali tendang banyak kali tak sis? Saya aktif tak Kira waktu. Tapi tadi masa tidur mengiring tendang laju tempat yg sama banyak kali. Terus bangun. Risau 😂 tak pernah pernah gitu

9mo ago

Kadang terasa tendang.. Kadang tngk perut berombak2 dye xreti dok diam 😂

sma mcm sy🤭rsa bby gerak smpi tk kira wktu tue masa 23 smpi la skrg 25weeks3days😅mengiring ja skit akn rsa bby grk ngilu2 dkt prt. mungkin tgn or kaki dia🤗🙏

9mo ago

eya sis.. kdg tue smpi sy letak tgn d siring perut utk rsa gerakan dia😅mmg rsa tulang baby tue lembut dan ngilu🥰

bby sya kuat bgrak wktu mlm. klau pgi tu, prgerakn bby tak brpa sngt. normal ke?

normal je sbb sy pon mcmtu jgk

Normal mommy

normal