tak berak

Hai ..nak tnya,normal ke baby 4 bulan tak berak dah 5 Hari..baby saya fully bf..risau pulak tak berak,biasa hari2 berak..tq #babyfirst

2 Balas

Kalau fully bf, normal tu sis. Baby saya pun alami perkara yg sama. Berak sekali dalam 7 hari, kemudian selang 14 hari berak sekali, kemudian berak sekali selepas 7 hari. Doktor kk, doktor pediatric hospital besar dan doktor klinik swasta semua bagitau itu normal, jika fully breastfeed