K.S

Hai , nak tnya . siapa d sni ada pngalaman bjmpa dgn kebajikan sosial ? Ap soalan y dorang akan tnya ? Nxt week g jmpa huhu

1 Balas

Hi.. pengalaman saya dengan anak luar nikah. Mereka cuma tanya pasal awak.contohnya,awak kerja ka?awak tinggal dgn siapa?siapa tanggung awak? Parents tau tak awak pregnant?bila nak kahwin..kalau awak nak bagi baby tu pada org awak kena bagitau awal.dont worry..mereka semua baik2..

5y ago

ok sis , tq info ny 😊