Mintak pendapat ibu ibu

Hai nak tnya normal ke ibu yg prgnant 18minggu perut asyik berangin jeee . Hmm risau pulak saya #pleasehelp sbb dlu masa prgnant ank sulong tk rasa angin dlm perot pun. Tp bila prgnat ank kedua perot asyikk berangin je lepastu kentut jarangg . Normalll kee ?

1 Balas

maybe simptom pedih ulu hati. jaga pemakanan, kerapkan senaman ringan / berjalan 15-30 minit. bg usus gerak2, senang nak buang angin ke, najis ke. minum air suam perlahan-lahan